• SERVICE AER CONDITIONAT

  PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA 24 DE ORE 7 ZILE DIN 7   SERVICE AER CONDITIONAT GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA. Aparatul de aer conditionat, este un articol important atat pe timpul verii cat si pe timpul ierni, vara atunci cand caldura de afara devine insuportabila sau iarna cand afara este ger. Continue Reading

  read more
 • TAMPLAR BUCURESTI

  PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA 24 DE ORE 7 ZILE DIN 7                             Tamplar GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA. Tamplarii nostri realizeaza si restaureaza mobilierul, pot pune parchet, pot realiza uşi sau acoperişuri sau pot lucra direct pe şantier la montarea mobilierului. Tamplarii se diferentiaza prin atentia la detalii mici!     Continue Reading

  read more
 • ZUGRAV-FAIANTAR BUCURESTI

  PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA 24 DE ORE 7 ZILE DIN 7 Zugrav-faiantar Bucuresti GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA. Am intalnit pe parcursul acestor ani din momentul in care am inceput extinderea echipe noastre multi asa numiti ,,meseriasi’’ ce s-au laudat ca au lucrat in afara tari iar cand a fost Continue Reading

  read more
 • ELECTRICIAN BUCURESTI

  PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA 24 DE ORE 7 ZILE DIN 7 Electrician GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA. Sunt dese situatiile in care o priza nu mai functioneaza in casa, sau lumina dintr-o camera nu se mai aprinde, motivele, pot fi simple sau complicate, problema este cat de complicate pot deveni Continue Reading

  read more
 • INSTALATOR BUCURESTI

  PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA 24 DE ORE 7 ZILE DIN 7 Instalator GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA. Un instalator bun ca orice mecanic sau alt meserias profesionist iti va indica toate punctele slabe ale alegerii tale sau a lucrarii pe care este pus sa o faca. Acesta iti va spune ca Continue Reading

  read more

TAMPLAR BUCURESTI

PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA

24 DE ORE 7 ZILE DIN 7

 

tamplar Bucuresti

tamplar Bucuresti

                          Tamplar

GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA.

Tamplarii nostri realizeaza si restaureaza mobilierul, pot pune parchet, pot realiza uşi sau acoperişuri sau pot lucra direct pe şantier la montarea mobilierului.

Tamplarii se diferentiaza prin atentia la detalii mici!

 

 

 

Un tamplar este un muncitor care face mobila și alte obiecte din lemn. Tâmplarul are sarcina de a produce, proiecta, repara și întreține construcții din lemn precum și părțile lor componente. Meseriașul are abilitatea de a modela lemnul care reprezintă materialul prim, în diferite piese de mobilier care vor servi în diverse scopuri. Din punctul de vedere al esteticii, tâmplarul este un artist.
Tâmplăria este o meserie cu un spectru foarte larg care implică multă îndemânare, simț estetic, viziune în spațiu și cunoașterea aspectelor de proiectare (măsurare, calculare, desenare, etc.).

Tamplarii nostri realizeaza si restaureaza mobilierul, pot pune parchet, pot realiza uşi sau acoperişuri sau pot lucra direct pe şantier la montarea mobilierului.

 • REALIZAREA SI INSTALAREA ORICARUI MODEL-TIP DE MOBILA PENTRU ORICE FEL DE INCAPERE
 • MONTARE MOBILA: BUCATARIE, DORMITOR, SUFRAGERIE, BAIE, BIROU SAU PENTRU SHOWROOM-uri si SPATII COMERCIALE
 • ASAMBLARE, PRINDERE PE PERETE CORPURI SUSPENDATE
 • SCHIMBAT-MONTAT USI

Tamplarie temopane PVC, Aluminiu si Lemn:

Ilustrație reprezentând un atelier de tâmplărie din anii 1880

Ilustrație reprezentând un atelier de tâmplărie din anii 1880

Înainte de 1990, sporirea confortului într-o locuinţă părea mai uşor de pus în practică, ţinând cont şi de faptul că paleta de materiale de construcţie nu era aşa de variată ca acum. Pe atunci conta mai mult confortul individual, după cum îl înţelegea fiecare: un televizor color, un aparat video, o bibliotecă, vacanţă prin sindicat.

Privind din mijlocul unui cartier rezidenţial, fie de blocuri, fie de case, primul indiciu al modernizării a fost fereastra cu geam termopan, o tehnologie care permite izolarea fonică şi termică a locuinţei. Şi aşa, apariţia termopanelor a reprezentat una dintre cele mai puternice explozii de vânzări pe piaţa materialelor de construcţie de la noi. A fost o modă, şi încă mai este, să-ţi pui ferestre cu geam termopan.

 PVC, Aluminiu sau Lemn aceasta-i intrebarea!

Care este cel mai bun profil? Raspunsul depinde. Depinde pe cine intrebati: daca intrebati un furnizor de termopane din lemn stratificat, va va spune ca, cu siguranta tamplaria din lemn stratificat e cea mai buna. Daca intrebati un furnizor de tamplarie din PVC…stiti continuarea.

Fiecare sistem de ferestre are avantajele si dezavantajele proprii. Si conteaza foarte mult care este destinatia cladirii, unde este amplasata, bugetul dvs., etc., etc. Telefonul meseriasului va ofera atat ferestre din PVC cat si din Aluminiu sau lemn. Asadar nu ne intereseaza sa va influentam intr-o directie sau alta. De aceea, mai jos sunt punctate cateva caracteristici ale fiecarui tip de profil.

De ce as alege tamplarie termopan din PVC: 

 • rezistenta si stabilitate. PVC-ul este un material rezistent la factorii de mediu si nu isi schimba aspectul in timp. Aceasta ii garanteaza o durata de viata indelungata;
 • rezistenta la foc. PVC-ul ia foc la o temperatura mai mare decat lemnul si nu intretine arderea;
 • are proprietati antifungice. Nu permite dezvoltarea mediilor bacteriologice pe suprafata lui;
 • foarte bune calitati de izolare termica- ceea ce implicit inseamna economii substantiale pentru dvs.
 • foarte bune calitati de izolare fonica. In mediul actual, din ce in ce mai poluat fonic, acesta este un aport substantial la sanatatea dvs.;
 • intretinere usoara. Se poate curata foarte usor doar cu apa cu detergent;
 • design placut;
 • PVC-ul este un material ecologic – se poate recicla;\
 • datorita posibilitatilor variate de configurare, se pliaza pe orice buget sau caracteristici de izolare cerute.

Dezavantajele tamplariei din PVC: tamplaria din lemn stratificat si cea din aluminiu au un aspect mai elegant.

De ce as alege tamplarie termopane din aluminiu:

 • durata de viata indelungata. Aceasta poate ajunge pana la 50 de ani;
 • protectie fonica excelenta, in combinatie cu un geam corespunzator (ferestrele oferite de Ayanter sunt produse de Saint-Gobain ceea ce garanteaza calitatea lor);
 • material usor si rezistent;
 • necesar minim de intretinere;
 • varietate mare de culori;
 • aspect elegant, modern;
 • permite utilizarea unor suprafete vitrate mari.

Dezavantajele tamplariei din aluminiu: sistemele termopan din PVC si lemn stratificat sunt mai performante sub aspectul izolatiei termice.

De ce as alege tamplarie termopane din lemn stratificat:

– foarte buna protectie termica. Lemnul are coeficient termic mai bun decat PVC-ul insa exista anumite limitari tehnice in privinta sticlei care se poate utiliza;
– foarte buna protectie fonica;
– durata de viata aprox. 30 de ani;
– aspect traditional, cald;
– se poate combina cu Aluminiul, rezultand o imbinare intre aspectul traditional si modern;

Dezavantajele tamplariei din lemn stratificat: necesita ingrijire mai atenta decat PVC-ul si Aluminiul.

Pentru a beneficia la maximum de calitatile diferitelor materiale si a elimina punctele lor slabe, se pot realiza ferestre din PVC placat cu aluminiu sau lemn stratificat placat cu aluminiu. Astfel, ferestrele vor beneficia de anduranta aluminiului, de paleta coloristica larga in care poate fi furnizat acest material si de calitatile de izolare termica ale PVC-ului sau lemnului stratificat.

Desi nu exista un raspuns simplu privind tipurile de profile, cu siguranta exista un raspuns optim pentru dumneavoastra. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, o echipa de profesionisti, utilaje moderne si performante, punem in aplicare diverse proiecte si oferim variante optime a raportului calitate-pret. Fiecare proiect se adapteaza fidel intentiilor dumneavoastra, urmarind cu prioritate calitatea si nu in ultimul rand costurile.

Echipa Telefonul meseriasului va sta la dispozitie cu solutii pentru tamplarie termopane din ALUMINIU (SCHUCO, ALUMIL), PVC (VEKA, GEALAN) si LEMN STRATIFICAT.

De asemenea executam:

 • Fatade ventilate;
 • Pereti cortina;
 • Rulouri exterioare;
 • Usi de garaj (actionate electric);
 • Compartimentari cu sticla;
 • Tamplarii se diferentiaza prin atentia la detalii mici!

Pentru mai multe detalii si pentru a va putea crea oferta de pret corecta nevoilor dumneavoastra va rugam sa ne contactati.

Echipa Telefonul meseriasului,

Summary
Article Name
Tamplar Bucuresti
Description
Tamplarul realizeaza si estaureaza mobilierul, poate pune parchet, poate realiza uşi sau acoperişuri sau poate lucra direct pe şantier la montarea mobilierului.
Author

Written by