• SERVICE AER CONDITIONAT

  PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA 24 DE ORE 7 ZILE DIN 7   SERVICE AER CONDITIONAT GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA. Aparatul de aer conditionat, este un articol important atat pe timpul verii cat si pe timpul ierni, vara atunci cand caldura de afara devine insuportabila sau iarna cand afara este ger. Continue Reading

  read more
 • TAMPLAR BUCURESTI

  PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA 24 DE ORE 7 ZILE DIN 7                             Tamplar GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA. Tamplarii nostri realizeaza si restaureaza mobilierul, pot pune parchet, pot realiza uşi sau acoperişuri sau pot lucra direct pe şantier la montarea mobilierului. Tamplarii se diferentiaza prin atentia la detalii mici!     Continue Reading

  read more
 • ZUGRAV-FAIANTAR BUCURESTI

  PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA 24 DE ORE 7 ZILE DIN 7 Zugrav-faiantar Bucuresti GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA. Am intalnit pe parcursul acestor ani din momentul in care am inceput extinderea echipe noastre multi asa numiti ,,meseriasi’’ ce s-au laudat ca au lucrat in afara tari iar cand a fost Continue Reading

  read more
 • ELECTRICIAN BUCURESTI

  PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA 24 DE ORE 7 ZILE DIN 7 Electrician GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA. Sunt dese situatiile in care o priza nu mai functioneaza in casa, sau lumina dintr-o camera nu se mai aprinde, motivele, pot fi simple sau complicate, problema este cat de complicate pot deveni Continue Reading

  read more
 • INSTALATOR BUCURESTI

  PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA 24 DE ORE 7 ZILE DIN 7 Instalator GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA. Un instalator bun ca orice mecanic sau alt meserias profesionist iti va indica toate punctele slabe ale alegerii tale sau a lucrarii pe care este pus sa o faca. Acesta iti va spune ca Continue Reading

  read more

SERVICE AER CONDITIONAT

PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA

24 DE ORE 7 ZILE DIN 7

 

service aer conditionat Bucuresti

service aer conditionat Bucuresti

SERVICE AER CONDITIONAT

GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA.

Aparatul de aer conditionat, este un articol important atat pe timpul verii cat si pe timpul ierni, vara atunci cand caldura de afara devine insuportabila sau iarna cand afara este ger.
Asta pentru că nu este întotdeauna cel mai important să cumparati un aparat de aer condiționat cu o capacitate mare.Va prezentăm mai jos informațiile care va vor ajuta să înțelegeti ce tip de aer condiționat este mai apropiat nevoilor dumneavoastra.

 

Aparate de aer conditionat cu si fara inverter

Aparatele moderne de aer condiționat au fost lansate pe piață și folosite prima dată pe scară largă în 1902 de inventatorul Willis Carrier. De atunci, ele au cunoscut multe imbunătățiri care ne ajută să ne răcorim chiar și în cele mai încinse locuri de pe planetă. Sau să ne încălzim iarna, dacă este nevoie.
Aparatele AC fără inverter, sunt modele mai vechi, capabile doar de răcirea aerului. Compresorul său, are un singur mod de lucru: funcționează la putere maximă, sau este oprit. Aparatele AC cu inverter sunt mult mai eficiente și pot fi folosite pentru răcire dar și pentru încălzirea aerului. Tehnologia mai nouă permite funcționarea compresorului de răcire la un nivel de putere variabil. Obținem astfel un consum mai redus în medie cu 30%, pentru că își poate reduce treptat puterea compresorului și turația ventilatoarelor pentru a menține temperatura ambientală la valoarea setată din telecomandă odată ce temperatura dorită a fost atinsă. Dacă ai acasă un aparat fără inverter, funcțional, să știi că unul nou, cu inverter își va amortiza costul, rapid.

Aparate de aer conditionat tip Split, Dublu sau Multi Split (Ductless)

Sunt cele mai des întâlnite modele de AC pentru uz casnic. Cel mai frecvent întâlnit este modelul tip Split, format din două elemente: compresorul, montat în exteriorul clădirii și unitatea de interior; cele două unități sunt legate prin conducte care permit circularea aerului, a condensului și cablurile de curent.

Aparate de aer conditionat Multi Split

Modelul Dublu și Multi Split se caracterizează prin faptul că poți lega două sau mai multe unități interioare la o singură unitate exterioară. Avantajul este de ordin financiar dar și de confort. Un singur aparat de aer condiționat, dacă este prea mic, nu va avea puterea de răcire a unei încăperi mari sau a unei locuințe și se va defecta mai repede. De cealalată parte, unul de putere prea mare va răci o singură zonă prea repede în efortul de a răci întreg spațiul, cu un consum de curent foarte ridicat, nu va reuși să reducă umiditatea suficient de mult și nici să mențină confortul termic. Nu ar oferi doar o senzație neplăcută ci ar fi chiar dăunător mai ales atunci când viteza aerului depășește 3 m/s.
Sistemul multi Split oferă un nivel de zgomot mai redus și un consum electric sensibil micșorat care poate recupera foarte rapid ( 2-3 ani ) diferența de preț făță de modelul split.

Aparate de aer conditionat de tip DUCT si cu montare în tavan

Acestea sunt aparate de aer condiționat care se pretează clădirilor cu multe camere sau cu spații deschise foarte mari datorită costurilor ridicate și condițiilor specifice de instalare și funcționare deoarece sunt practic sisteme complexe de climatizare.
În cazul aparatelor de tip Duct, aerul circulă prin conducte trasate în interiorul pereților. Reprezintă soluția cea mai bună pentru cladirile proiectate de la zero. Încă de la început se poate estima exact nivelul de putere necesar răcirii uniforme și se pot efectua trasee in tavan si pereți (duct-uri) care sa raceasca eficient toate incaperile din cladire. Sistemul are marele avantaj că permite un control riguros al temperaturii și umidității aerului în întreg spațiul .
Aparatele cu montare in tavan sunt folosite în birourile firmelor unde regăsim cel mai des tavanul fals. Practic avantajele acestui sistem sunt legate de circulația naturală a aerului rece, care iși păstrează eficiența deși coboară din tavan cu o viteză mai mică. Se rezolvă astfel problema confortului și reușește să mulțumească pe toată lumea. Într-o mai mare măsură…

Aparate de aer conditionat portabile

Aparatele de aer condiționat portabile sunt formate dintr-o singură unitate, mobilă și un tub de evacuare. Este forte util în situații specifice, acolo unde este nevoie sau dorim să îl mutăm dintr-un loc în altul datorită greutății reduse – aproximativ 30 kg. Deși mobilitatea este atuul principal alături de faptul că nu necesită o instalare profesională, practic îl poți comanda și te poți bucura imediat de aerul condiționat, el vine cu o serie de dezavantaje. Sunt mai zgomotoase, tubul de evacuare trebuie să iasă în exteriorul camerei care trebuie răcite – de exemplu afară, pe geam, este limitat de lungimea tubului de evacuare, are un randament termic mai scăzut, iar umiditatea din cameră te obligă să golești, din timp în timp recipientul de apă.

Avand experienta necesare lucrarilor de montare si service pentru intretinere si reparatiile sistemelor de climataizare atat din caminul dumneavoastra cat si celor profesionale.

EXECUTAM:

 • MONTARE SISTEME DE CLIMATIZARE
 • INLOCUIRE PIESE DEFECTE AER CONDITIONAT
 • IGIENIZARE AER CONDITIONAT
 • VIDARE SISTEM AER CONDITIONAT
 • INCARCARE CU FREON AER CONDITIONAT
 • REMEDIERE TRASEE AER CONDITIONAT
 • SERVICE AER CONDITIONAT
 • LUCRARI INDUSTRIALE:
 • CHILLER
 • DUCKT-URI PE TUBULATURA
 • CASETE PLAFON FALS
 • CONVERTIBILE
 • VENTILO CONVECTORI
 • COLOANE
 • CENTRALE DE TRATARE AER
 • VRV

Mentenanta anuala

Realizam inspectii si verificari  anuale. Prin realizarea acestor inspectii anuale puteti prelungi viata aparatelor cu pana la 50%.

Stiati ca: aerul conditionat a fost folosit pentru prima data in Egipt, racirea camerei era realizata cu ajutorul unui sistem tevi instalate in peretii camerei, astfel racindu-se temperatura in camere.

Echipa Telefonul meseriasului,

Lista tarife si activitati service aer conditionat

*Preturile au caracter informativ, pretul final se stabileste in urma constatari!
*Preturile sunt negociabile in functie de diversitatea lucrari, pentru mai multe detalii si pentru a va putea crea oferta de pret corecta nevoilor dumneavoastra va rugam sa ne contactati.
*Materialele nu sunt incluse in pret.

Summary
Article Name
Service aer conditionat
Description
Montaj / Instalare / Serivice aer conditionat in sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6 - Bucuresti si Ilfov
Author

Written by