• SERVICE AER CONDITIONAT

  PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA 24 DE ORE 7 ZILE DIN 7   SERVICE AER CONDITIONAT GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA. Aparatul de aer conditionat, este un articol important atat pe timpul verii cat si pe timpul ierni, vara atunci cand caldura de afara devine insuportabila sau iarna cand afara este ger. Continue Reading

  read more
 • TAMPLAR BUCURESTI

  PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA 24 DE ORE 7 ZILE DIN 7                             Tamplar GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA. Tamplarii nostri realizeaza si restaureaza mobilierul, pot pune parchet, pot realiza uşi sau acoperişuri sau pot lucra direct pe şantier la montarea mobilierului. Tamplarii se diferentiaza prin atentia la detalii mici!     Continue Reading

  read more
 • ZUGRAV-FAIANTAR BUCURESTI

  PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA 24 DE ORE 7 ZILE DIN 7 Zugrav-faiantar Bucuresti GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA. Am intalnit pe parcursul acestor ani din momentul in care am inceput extinderea echipe noastre multi asa numiti ,,meseriasi’’ ce s-au laudat ca au lucrat in afara tari iar cand a fost Continue Reading

  read more
 • ELECTRICIAN BUCURESTI

  PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA 24 DE ORE 7 ZILE DIN 7 Electrician GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA. Sunt dese situatiile in care o priza nu mai functioneaza in casa, sau lumina dintr-o camera nu se mai aprinde, motivele, pot fi simple sau complicate, problema este cat de complicate pot deveni Continue Reading

  read more
 • INSTALATOR BUCURESTI

  PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA 24 DE ORE 7 ZILE DIN 7 Instalator GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA. Un instalator bun ca orice mecanic sau alt meserias profesionist iti va indica toate punctele slabe ale alegerii tale sau a lucrarii pe care este pus sa o faca. Acesta iti va spune ca Continue Reading

  read more

PROFESIONISTI SUNT LA DISPOZITIA  DUMNEAVOASTRA

24 DE ORE 7 ZILE DIN 7

                                    Sisteme solare

GARANTIA UNEI BUNE EXECUTII REPREZINTA CARTEA NOASTRA DE VIZITA.

Panourile solare pentru consumatorii casnici, ca alternativă la energia electrică tradițională, reprezintă o noutate. Și la fel cum se întâmplă cu toate lucrurile noi sau care anunță o schimbare, există unele reticențe din partea celor care se gândesc să își scadă drastic costurile cu energia electrică, dar nu au făcut încă pasul cel mare.
Prețul panourilor solare a scăzut atât de mult în ultimii ani încât costul instalării lor nu mai este un lux pe care și-l pot permite doar cei înstăriți.
Un lucru de necontestat când vine vorba despre astfel de sisteme de panouri solare este avantajul financiar pe care îl capătă cei care montează un astfel de sistem la ei acasă. Energia solară e gratuită, iar panourile solare moderne va oferă posibilitatea de a va alimenta sau încălzi întreaga locuință, fără să mai aveti nevoie de curentul electric furnizat de marile companii. Iată însă ce ar trebui să știti înainte să va instalati pe acoperișul locuinței un sistem de panouri solare:

Aveti un acoperiș care să susțină panourile solare?

Acesta este primul lucru la care ar trebui să va uitati. Dacă acoperișul dumneavoastra nu are parte de prea multă lumină sau nu se află în bătaia directă a soarelui, atunci s-ar putea ca locuința dumneavoastra să nu fie candidatul perfect pentru instalarea panourilor solare, în special pe timpul iernii, când soarele oricum este mai scump la vedere.
A doua condiție ține de structura acoperișului. Acesta trebuie să se afle într-o stare bună. Un sistem de panouri solare are o durată de viață de 20-25 de ani, așa că înainte de instalarea lui ar trebui să va asigurati că acoperișul de sub el este în cea mai bună stare. De exemplu, dacă acoperișul dumneavostra ar avea nevoie de o renovare, cel mai bine este să o faceti înainte de montarea panourilor.

Ce tip de panouri solare puteti alege?

Există două tehnologii pe care se bazează panourile solare. În primul rând, există panouri fotovoltaice, care transformă energia solară în energie electrică, și panouri termice, care folosesc căldura soarelui pentru a încălzi apa sau aerul din locuință. Dacă locuința dumneavoastra consumă foarte multă energie electrică pentru încălzire, atunci un panou solar termic s-ar putea să fie cea mai bună soluție pentru casa dumneavostra.

De câte panouri solare aveti nevoie?

Pentru a determina o medie a necesarului de energie de care are nevoie locuința dumneavoastra, cel mai simplu este să va uitati la facturile din ultimii doi ani. Puteti calcula de câte panouri solare aveti nevoie înmulțind consumul pe oră al locuinței cu numărul de ore în care soarele bate fix în acoperișul casei dumneavoastra. De exemplu, o locuință cu un consum înalt, de 370W, va avea nevoie in jur 20-22 de panouri solare, în timp ce o casă cu un consum mic, de 150W, are nevoie de 12-14 panouri solare.

Care este evoluția prețului la energia electrică sau la gaze?

În ultimii ani, costul încălzirii locuinței cu o centrală pe gaze a crescut, cu toate că nu este la fel de mare precum costul încălzirii electrice. Însă este important să va uitati și la costul lunar total pe care îl aveti în lunile de iarnă, precum și la evoluția acestuia, de la an la an. Așa va puteti face o idee sau puteti estima cum va evolua prețul peste câțiva ani. Luati în considerare faptul că panourile solare le veti folosi cel puțin 20 de ani și, chiar dacă acestea nu ar acoperi toate nevoile locuinței dumneavostra, utilizarea lor se va reflecta din plin în facturi, prin costuri scăzute și o mai bună eficiență în folosirea energiei.

Cum evoluează tehnologia panourilor solare în lume?

În California, SUA, locuințele care sunt construite acum sunt toate dotate cu sisteme de panouri solare. Acestea sunt foarte populare și în Australia, dar și în Europa, în special în țările scandinave, care chiar dacă nu se bucură de foarte multe ore cu soare, încearcă să ocrotească mediul, să își eficientizeze utilizarea energiei electrice și să reducă emisiile de dioxid de carbon, pentru a ameliora efectele nocive ale poluării. Exemplul dat de aceste țări este un bun indicator pentru ce se va întâmpla în următorii ani, mai ales în condițiile în care reducerea emisiilor este un angajament ferm pe care și l-au asumat și Germania, Franța, Elveția sau Marea Britanie.

Alaturi de profesionisti nostri in sisteme solare veti putea lua cea mai buna decizie in alegerea sistemului solar potrivit pentru dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii si pentru a va putea crea oferta de pret corecta nevoilor dumneavoastra va rugam sa ne contactati.

Echipa Telefonul meseriasului,

Lista tarife si activitati sisteme solare

Preturile sunt negociabile in functie de complexitatea lucrarii, pentru mai multe detalii si pentru a va putea crea oferta de pret corecta nevoilor dumneavoastra va rugam sa ne contactati!

Galerie foto